Parintii si-au dorit baiat si a venit o fata. Cum este femeia masculina?

Alina Iliescu

[Podcast loading...]

Femeia masculina, parintii s-au dorit un baiat si au primit o fata

  • Este posibil ca unul dintre parinti sa-si fi dorit constient sau inconstient baiat 

Daca unul dintre parinti si-a dorit un baiat, dragostea ta pentru el te-a facut sa incerci, prin felul tau de a fi, sa implinesti macar partial dorinta lui. Inconstient, ai inceput sa te transformi, sa semeni mai mult cu un baiat, ascunzand treptat trasaturile tale feminine. Se poate remarca faptul ca ai unele caracteristici considerate tipic masculine ceva mai dezvoltate, nu neaparat ca aspect, ci mai ales ca atitudine, gusturi, preferinte. Ai inceput probabil din copilarie sa fii „mai baietoasa” si treptat acest lucru s-a imprimat asupra identitatii tale. In plus, apare nevoia ta de a intra in competitie cu barbatii atat in plan profesional cat si in alte situatii de viata.

  • Rareori prezinti lumii latura ta vulnerabila

Ai admirat dintotdeauna calitatile manifestate in mod tipic de barbati si ai cautat sa iti dezvolti si tu un set similar de caracteristici. Astfel, esti foarte probabil genul de persoana care reuseste sa isi mentina cumpatul in situatii delicate sau riscante. Nu te lasi usor coplesita de teama sau de sentimente de neputinta. Esti, de obicei, o prezenta tonica, ce inspira curaj si incredere. Rareori iti exprimi emotiile, mai ales daca este vorba despre tristete sau teama. Nu iti place sa fii privita ca o persoana vulnerabila, astfel ca putini sunt oamenii in fata carora te deschizi cu adevarat.

  • Iti axezi conversatiile pe argumente logice si pe gasirea de solutii

In conversatiile cu ceilalti iti place sa te concentrezi pe argumente si logica, fara a dramatiza inutil situatia prezentata. Pui mare pret pe exprimarea clara si la obiect, axata, in primul rand, pe transmiterea informatiilor si mai putin pe ideea de a lega sau consolida o relatie prin dialog. Atunci cand interlocutorul expune o problema personala, ai probabil tendinta de a cauta o solutie sau o modalitate de abordare a situatiei respective.

  • Adopti un stil de comunicare sincer si direct

Comunici direct, fara ocolisuri ceea ce ai de spus, inclusiv criticile, fara a te preocupa in mod deosebit de impactul pe care aceasta franchete l-ar putea avea asupra sentimentelor celuilalt sau asupra relatiei. Esti in general tentata sa te implici in relatii cu rol practic, functional, in care interesele fiecarei parti sunt clar definite, in care tu garantezi sinceritate si transparenta, asteptand acelasi lucru si de la celalalt. Datorita stilului mai degraba masculin de comunicare, este posibil sa iti fie mai comod sa relationezi cu barbatii si mai putin cu femeile.

  • Poti excela in domenii care solicita gandirea tehnica si orientarea in spatiu

In plus, este foarte probabil sa iti fi dezvoltat bine orientarea in spatiu, precum si vederea tridimensionala. Nu este exclus sa dispui de o buna capacitate de rezolvare a problemelor, precum si de o gandire matematica, tehnica. Ai mari sanse de a fi un bun sofer, capabil sa desfasoare rapid orice manevra, indiferent de gradul de precizie si acuitate a perceptiei necesar pentru executarea ei. Poti fi chiar amatoare de viteza, aceasta satisfacand gustul tau pentru aventura si nevoia de adrenalina.
Cauta
error: Content is protected !!