Algoritmi ai personalitatii


Proiectul algoritmului personalitatii


 • Creator al algoritmului, de meserie personality profiler

Eu sunt Alina Iliescu, sunt pasionata de psihicul uman si de intelegerea lui iar in anul 2012 m-am hotarat sa asez pe hartie un algoritm care reuneste intr-un puzzle al personalitatii ce s-a scris in domeniul psihologiei in ultimii 120 de ani, de la Freud pana in prezent. Si in decurs de 2 ani si jumatate am creat acest algoritm si testul de personalitate care i se potriveste. Paralel programatorii nostrii au creat un soft personalitat care poate face compatibilitatea intre mii de persoane simultan.

 • Peste 3.000.000 de euro investiti pentru algoritmii nostri

Cel mai complex proiect psihologic, a fost realizat de o echipa de psihoterapeuti si programatori romani. Ideea inovatoare de a crea o enciclopedie a psihicului uman imi apartine. Dupa mii de ore de munca, o echipa de o suta de persoane implicate in proiect si peste 3.000.000 de euro investiti, au aparut Algoritmii Personalitatii si ai Compatibilitatii.

 • Algoritmul nostru poate fi integrat de orice Inteligenta Artificiala sau robot

Domeniul Inteligentei Artificiale este dezvoltat de toate corporatiile mari la nivel mondial.

Algoritmul creat de noi poate fi integrat de orice Inteligenta Artificiala sau robot pentru a putea: citi, a intelege, a face compatibilitatea si a relationa cu oamenii mult mai eficient. Acest algoritm de calcul analizeaza personalitatea umana din 500 de unghiuri si face milioane de compatibilitati si corelatii de date intre oameni.

 • La nivel mondial este cel mai complex algoritm creat pe partea de inovatie psihologica

Scopul nostru este sa integram algoritmulul intr-o inteligenta artificiala care poate interactiona cu orice utilizator pentru a-i crea profilul personalitatii, pentru ai gasi compatibilitati, pentru a-l ajuta sa-si gaseasca un job, sa-si gaseasca un partener de afaceri, sa gaseasca o bona sau interna si orice are nevoie in viata personala sau profesionala.

 • Algoritmii pot fi folositi cu licenta de platformele interesate

Ne dorim ca proiectele create sa poata fi folosite cu licenta de catre orice utilizator, agentii guvernamentale, firme, platforme online sau oricine are nevoie de algoritm pentru a intelege mai bine personalitatea umana si compatibilitatea dintre oameni. Aceasta inventie ne apartine si este in curs de patentare internationala.


 • Secretul nostru Algoritmul Personalitatii

Algoritmul Personalitatii contine si o enciclopedie a psihicului uman care are peste 10.000 de pagini, unde studiem cele 500 de caracteristici care ne ajuta sa analizam personalitatea din toate punctele de vedere si sa cautam utilizatorului persoanele cele mai compatibile in functie de dorintele si nevoile psihice. Algoritmul Personalitatii este format din cel mai complex test de personalitate creat pana in present si din Matricea Personalitatii care creeaza profilul psihologic al fiecarui utilizator.

 • In cat timp a fost finalizat testul de personalitate si ce il face asa complex?

Cea mai mare provocare a acestui proiect a fost crearea un test de personalitate care sa se potriveasca perfect Matricei Personalitatii. Noi cercetam 500 de caracteristici psihice, iar pe piata nu exista nici un test asemanator. S-a muncit 2 ani si jumatate pentru a crea testul de personalitate din componenta algoritmului. Acest test este atat de complex deoarece are o privire globala asupra psihicului uman.

 • Securizarea proiectelor noastre

Protejam confidentialitatea si intimitatea utilizatorilor nostri. Acestia se pot simti in siguranta cand completeaza intrebarile din testul de personalitate, deoarece algoritmul a fost conceput in asa fel incat raspunsurile sale se codifica sub forma de cifre, iar la final ies diferite procente. Nimeni nu are acces la raspunsurile utilizatorilor.

 • Cartea ta personalizata – manualul tau de dezvoltare personala

Unic in lume. Iti oferim cea mea importanta carte scrisa despre tine. Proiectul Personalitatii a creat prima enciclopedie a psihicului uman, un instrument usor de folosit pentru oricine este interesat de devzoltarea sa personala. Cartea ta personalizata are peste 700 de pagini si ii va dezvalui toate fatetele tale explicate din punct de vedere psihic cat mai usor de inteles.

 • Ce cuprinde Cartea ta Personalizata?

Un rezumat complet al arhitecturii tale psihice, povestit intr-un limbaj usor de inteles. Aici iti vei descoperi punctelor tari, potential ascuns si vei gasi raspunsuri la intrebarile pe care le ai despre tine si ceilalti.

 • Descopera-ti potentialul maxim

Indrasnesc sa iti spun ca esti genial. Daca te-am facut curios hai sa descoperi cele 500 de arii ale personalitatii tale. Te astept sa te programezi pentru sedintele de profilare a personalitatii tale. Incepe acum calatoria spre lumea ta interioara.


Programare

Cartea ta Personalizata iti povesteste in detaliu despre cum esti tu, despre potentialul tau si te ajuta la dezvoltarea ta personala. Cartea ta are peste 700 de pagini si este unica in lume, la fel ca tine. Cu ajutorul ei, te poti cunoaste si intelege mai bine. Vei ajunge astfel sa iti atingi mai usor telurile si sa iti indeplinesti dorintele.

 • Cartea Personalizata si cele mai importante capitole ale personalitatii

Rezultatul testului de personalitate este o enciclopedie complexa a utilizatorului, unde acesta are ocazia sa se descopere ca intr-un demers psihoterapeutic. Cartea are peste 700 de pagini si ii dezvaluie utilizatorului toate fatetele sale explicate din punct de vedere psihic si cat mai usor de inteles. In literatura de specialitate s-au scris foarte multe lucruri despre noi ca oameni si felul in care functionam din punct de vedere psihic. Ceea ce face proiectul nostru, in acest moment, este sa imbine toate aceste teorii astfel incat rezultatul lor este un profil al persoanei complet si complex, vazut din majoritatea unghiurilor care pot fi cercetate cu ajutorul unui test de personalitate.

 • Studiem 500 de caracteristici ale fiecarei persoane in parte, suntem unici in lume
 • Oferim utilizatorului o Carte Personalizata care are intre 700 si 1.000 de pagini, suntem unici in lume
 • Facem 8.000.000 de corelatii de persoana, suntem unici in lume
 • Aratam gradul de sinceritate, suntem unici in lume
 • Aratam gradul de sinceritate al persoanei compatibile, suntem unici in lume
 • Afisam procentul de compatibilitate

Proiectul Personalitatii a creat prima enciclopedie a psihicului uman, un instrument usor de folosit pentru oricine este interesat de dezvoltare personala. Exemple din Cartea Personalizata in care studiem 500 de caracteristici ale arhitecturii noastre psihice.

Identitatea, increderea in sine, stima de sine, imaginea de sine, acceptarea de sine, sentimente de inferioritate, conflicte de identitate, optimism, ambitie si mandrie.

 • Capacitatea de socializare, asertivitatea, deschiderea catre ceilalti – introversie si extraversie, simtul umorului si dorinta de a-ti oferi ajutorul – altruismul, comunicarea verbala si comunicarea nonverbala.

Onoare, reputatie, cinste, demnitate, conduita morala, constiinta morala si etica.

 • Comunicarea verbala, suport emotional, increderea in oameni, ascultarea activa si oferirea de feedback, empatia si acceptarea sociala.

Relatia cu tine, idealul si aspiratiile tale in viata, capacitatea de introspectie, recunostinta, capacitatea de a repara si de a ierta, structura narcisica.

 • Dezvoltarea psihica – deficiente, traume, conflicte, descoperirea de sine – carti, terapie, implicarea emotionala, implinirea de sine, spontaneitatea, carisma si relatia ta cu sfera cromatica.

Familia de origine, mediul socio-cultural, contractul narcisic si mandatul transgenerational, copilaria armonioasa sau traumatica.

 • Atmosfera familiala, familia ideala corelata cu cea in curs de constituire, modelul de cuplu, investitie si asteptari familiale, relatia parinte-copil, rezilienta – adaptarea la viata.

Sistemul relational familial, modelul de atasament, invidie si admiratie, rivalitate, lacomie, gelozie, relatii fraternale, nivel de functionare sociala si reteaua de suport social.

 • Spiritualitate, relatia ta cu sufletul, religia, relatia cu divinitatea, paranormal – parapsihologie, capacitati premonitorii – parapsihic, puterea gandului – gandirea magica.

Traditionalism, conformitate, conventionalitate, conservatorism.

 • Imaginea si reprezentarea corporala, complexe de inferioritate legate de corp, corpul si casa, handicap – vatamare corporala.

Cum construiesti relatii in doi, in grup, atractie interpersonala, fizica, psihica, emotionala si persoane compatibile.

 • Frumusete, atractivitate, ideal, aparenta si prestanta fizica, hainele, identitatea si stiluri vestimentare.

Masculinitate, feminitate, investitie, identitate sexuala – gen, trairi corporale.

 • Relatia cu corpul tau, igiena intima, limbajul corporal – comunicarea nonverbala, senzualitate si romantism.

Maturizarea ta sexuala, rolul de amant, vestimentatia erotica, relatia ta cu sexualitatea, capacitatea de a iubi, capacitatea de a te indragosti, idealizare si stadii de formare a cuplului.

 • Dorinte, asteptari, nevoi constiente si inconstiente in cuplu legate de sexualitate, gelozie in cuplu, fidelitate, loialitate si conduita erotica.

Potentialul tau sexual, nivelul de energie sexuala, puterea de atractie, pasiunea sexuala, puterea de seductie si capacitatea de a flirta.

 • Structura caracterului.

Stabilitatea si inteligenta emotionala.

 • Abilitati, talente, pasiuni, capacitatea de joaca, umorul, relatia cu muzica, dansul si activitatea sportive.

Activitatea intelectuala, creativitatea, imaginatia, curiozitatea, intuitia, inteligentele multiple, nivelul de educatie, autoeducarea, predominanta emisferei drepte sau emisferei stangi a creierului.

 • Munca descrisa prin: satisfactia profesionala, motivatia, disponibilitatea pentru munca, performanta, perseverenta, integrarea profesionala, atentia, capacitatea organizatorica, punctualitatea, afirmarea si sentimentul competitiei.

Autocontrol si impulsivitate.

 • Potential de viata, nevoia de a te pune in pericol, atacurile de panica.

Sentimente, afecte, capacitatea de mentalizare, elaborarea lor si exprimarea afectelor.

 • Caracteristicile de personalitate si temperamentele.

Agresivitatea activa, verbala si fizica.

 • Factorii emotionali in diferite boli, somatizare si adaptare psihica la stres.

Respectarea regulilor si a principiilor, relatia cu autoritatea.

 • Modestie, umilinta, constiinta, constiinciozitate, seriozitate si responsabilitate.

Nevoia de protectie, securitate, siguranta, flexibilitate – adaptabilitate psihica, vulnerabilitate si vinovatie.

 • Integritate personala, sinceritate, autenticitate si perversitate.

Statut social, prestanta, initiativa, autorealizare, potential propriu, independenta, nevoia de achizitie si relatia cu banii.

 • Ce a facut echipa implicata in proiectele noastre?

Impreuna cu o echipa de 100 de specialisti din domeniul psihologiei si din alte domenii conexe (programatori, design-eri web, traducatori, jurnaisti, profesori de limba romana si profesori americani de limba engleza) am lucrat la crearea si interpretarea testului de personalitate. Este o echipa mare si complexa in care am avut onoarea sa descopar si sa lucrez cu niste oameni extraordinari. Tot respectul si admiratia pentru programatorii care au reusit sa transpuna in coduri toate cifrele si cele 8.000.000 de corelatii care le-am pus pe hartie in Matricea Personalitatii.

 

Recunostina pentru colegii psihoterapeuti care s-au documentat asidu si au dezvoltat cele 500 de caracteristici psihice care se impart fiecare in 5 scale diferite. Apreciere pentru traducatorii care au dus mai departe mesajul psihoterapeutilor. Multumiri jurnalistilor si profesorilor de limba romana care ne-au infrumusetat frazele. Jos palaria, pentru maiestria web design-erilor care au desenat acest site armonios si pentru rabdarea nativilor americani si englezi care au verificat si imbunatatit munca traducatorilor. Si inchei cu un omagiu calduros adus tuturor colegilor psihoterapeuti din ultimii 120 de ani care au creat aceste 500 de concepte extraordinare si ne-au ajutat sa putem face acesta enciclopedie a psihicului uman.

Va astept sa discutam mai multe detalii despre cum am putea colabora si crea proiecte comune.


Programare

Cu pasiune pentru psihologie si drag de oameni,

Alina Iliescu

Cauta
error: Content is protected !!