Algoritmi ai compatibilitatii


Proiectul algoritmului compatibilitatii


Poate fi utilizat pentru a gasi persoane compatibile (prieteni si parteneri de viata). Compatibilitatea poate fi folosita cu licenta de platforme de dating online, de platforme de socializare si de platforme de afaceri.

 • Algoritmul sexualitatii

Poate fi utilizat de platforme de sexualitate, de platforme de videochat, platforme de dating online, de utilizatori interesati sa isi descopere sexualitatea si parteneri compatibili.

 • Licente disponibile pentru platformele interesate

Ne dorim ca proiectele create sa poata fi folosite cu licenta de catre orice utilizator, agentii guvernamentale, firme, platforme online sau oricine are nevoie de algoritm pentru a intelege mai bine personalitatea umana si compatibilitatea dintre oameni.

 • Cea mai complexa matrice de compatibiliatate psihica care inglobeaza o enciclopedie a psihicului uman iti sta la dispozitie

Matricea Compatibilitatii are peste 13.500.000 de corelatii si un algoritm de calcul personalizat. Studiem 500 de caracteristici ale personalitatii utilizatorului si in functie de dorintele si nevoile lor psihice le cautam o persoana care li se potriveste din toate punctele de vedere. Ne fundamentam cercetarea pe munca colegilor nostri din domeniul psihologiei din ultimii 120 de ani. Noi nu ne atribuim meritele sa fi descoperit conceptele care alcatuiesc enciclopedia psihicului uman, noi doar le asezam cu grija intr-un puzzle urias ca sa putem compune profilul personalitatii din toate unghiurile lui.


 • Algoritmul Personalitatii primul pas spre compatibilitate

Algoritmul Personalitatii contine si o enciclopedie a psihicului uman care are peste 10.000 de pagini, unde studiem cele 500 de caracteristici care ne ajuta sa analizam personalitatea din toate punctele de vedere si sa cautam utilizatorului persoanele cele mai compatibile in functie de dorintele si nevoile psihice. Algoritmul Personalitatii este format din cel mai complex test de personalitate creat pana in present si din Matricea Personalitatii care creeaza profilul psihologic al fiecarui utilizator.

 • Prima enciclopedie a psihicului uman, un instrument usor de folosit

Rezultatul testului de personalitate este o enciclopedie complexa a utilizatorului, unde va avea ocazia sa se descopere ca intr-un demers terapeutic. Cartea are peste 700 de pagini si ii va dezvalui toate fatetele explicate din punct de vedere psihic cat mai usor de inteles. In literatura de specialitate s-au scris foarte multe lucruri despre noi ca oameni si felul in care functionam din punct de vedere psihic, iar ceea ce facem in acest moment este sa imbinam aceste teorii ca sa iasa un profil al persoanei cat mai cuprinzator din cele 500 de trasaturi psihice ale personalitatii noastre.

 • Algoritmul compatibilitatii analizeaza 300 de arii ale personalitatii

Din cele 500 de caracteristici psihice urmarite de algoritm, noi analizam si facem compatibilitatea la 300 dintre ele si ii cautam utilizatorului o persoana care sa i se potriveasca din toate punctele de vedere. Noi avem grija sa ii gasim cea mai compatibila persoana care sa il iubeasca, sa il inteleaga si sa il ajute sa isi atinga potentialul maxim. Sunt caracteristici care le poate alege utilizatorul, de exemplu: inaltimea, greutatea, varsta, educatia, etnia, religia, veniturile, identitatea sexuala si aspectul fizic. De aceea dintr-o 1000 de persoane doar 2 sau 3 sunt compatibile. Asemanam aceasta analiza a compatibilitatii cu un copac, avem nevoie de asemanari ca sa putem crea o radacina si un trunchi comun, insa crengile si ramurile pot fi diferite sau neutre. Ne bazam analiza compatibilitatii pe Algoritmul Personalitatii care reuneste caracteristicile psihicului uman dintr-un punct de vedere global.

 • 500.000 de corelatii pentru a gasi persoana compatibila

Algoritmul compatibilitatii a dus acest proces la urmatorul nivel: studieaza profilurile psihologice, face 13.500.000 de corelatii pentru a gasi persona cu care ai cea mai ridicata compabilitate. Avem 42 de nivele de compatibilitate si cercetam 300 de arii de caracteristici psihice. Identificam zone problematice din structura psihica a utilizatorilor si le cautam o persoana care sa  fie mai echilibrata in acele arii. In locurile importante cautam asemanari, in alte zone cautam deosebiri, iar altele sunt arii neutre. Ne bazam compatibilitatea pe cercetarile care ne arata de ce se divorteaza partenerii unui cuplu, care sunt factorii si ingredientele pentru o casatorie pe termen lung si cercetari legate de compatibilitatea dintre oameni.

 • Care sunt dorintele mele vis a vis de oamenii care vor apela la acest algoritm al compatibilitatii?

Toti avem nevoie de speranta, de visuri si planuri de viitor. Acest proiect te ajuta sa intri in contact cu ele atunci cand ai cea mai mare nevoie. Oamenii apeleaza la noi cand sunt vulnerabili, cand sunt raniti, dezmagiti si s-au saturat de relatii esuate. Noi ii ajutam sa isi scurteze perioada de singuratate si sa isi diminuieze durerea. Cel mai bine te simti cand esti iubit si iubesti. Cand te cunosti, te apreciezi si esti multumit de tine din toate punctele de vedere. Cu asta vine proiectul nostru in intampinarea tuturor celor care au nevoie, cu sperante, visuri si planuri de viitor.

 • Ce face Algoritmul compatibilitatii pentru utilizatorii lor?

Cei care apeleaza la acest proiect sunt persoane care isi pot gasi in viata reala un partener de cuplu insa nu mai au timp de pierdut in relatii care nu sunt serioase si vor sa scurteze acest demers de a-si gasi persoana potrivita. Sunt constienti de faptul ca le ia prea mult timp sa cunoasca o persoana si sa inteleaga cat de compatibi sunt cu ea. Este greu sa cunosti o peroana si de multe ori dupa ani de relatie ajungi la concluzia ca nu esti compatibil si inevitabil te desparti. Apoi regreti ca ai irosit poate cei mai frumosi ani din tinerete cu persoana nepotrivita. Proiectul nostru este creat special pentru a le scurta perioada de dezamagiri si suferinta si a-i ajuta sa isi gaseasca din prima cea mai compatibila persoana.

 • Cum m-am simt in rolul de fondator si project manager al acestor proiecte?

Am gandit aceste proiecte cap coada, de accea am jucat mai multe roluri. Persoana care a inventat matricile, algoritmii, intrebarile, testul de personalitate, am desenat site-ul, sigla, am scris multe textele din proiecte, am scris multe materiale din carte, am creat scalele si ce contin ele, am vorbit la telefon zilnic cu colegii din proiect, am verificat materialele, am inventat compatibilitatile, am verificat evidentele de plata de la echipa, am incarcat materialele pe platforme si am tinut legatura cu toata echipa. Ca sa raspund la intrebare, simplu si greu, frumos si solicitant, satisfacator si enervant si m-am simtit stresata si relaxata in diferite momente din proiect. Acest proiect m-a transformat, m-a schimbat si a facut acelasi lucru cu toti cei care au lucrat la el. A fost si este o experienta complexa pe care va trebui sa o iau de la capat in urmatoarele 6 proiecte care vor urma. Am invatat multe, mi-am facut prieteni dragi, am pus toata energia si iubirea de care are nevoie acest proiect, eu si intreaga echipa.

 • Cine face parte din echipa?

Impreuna cu o echipa de 100 de specialisti din domeniul psihologiei si din alte domenii conexe (programatori, web design-eri, traducatori, jurnalisti, profesori de limba romana si profesori americani de limba engleza) am creat acest proiect international. Am tot respectul si admiratia pentru programatorii care au reusit sa transpuna in coduri toate cifrele si cele 13.500.000 de corelatii din Matricea Compatibilitatii reusind sa le trasforme in algoritmi. Recunostina pentru colegii psihoterapeuti care s-au documentat asidu si au dezvoltat cele 500 de caracteristici psihice care se impart fiecare in 5 scale diferite. Apreciere pentru traducatorii care au dus mai departe mesajul psihoterapeutilor. Multumiri jurnalistilor si profesorilor de limba romana care ne-au infrumusetat frazele. Jos palaria pentru maiestria web design-erilor care au creat niste platforme armonioase si pentru rabdarea nativilor americani si englezi care au verificat si imbunatatit munca traducatorilor.


Va astept sa discutam mai multe detalii despre cum am putea colabora si crea proiecte comune.


Programare

Cu pasiune pentru psihologie si drag de oameni,

Alina Iliescu

Cauta
error: Content is protected !!