Detalii eveniment
Data: 18 august 2023
Locatie: Atelier Online – Zoom
Telefon: 0749998686
Website: https://alinailiescu.com/

Investeste in tine
Stil profesional implinit

Descopera cum stai cu capacitatea de persuasiune, cat de usor esti de manipulat in cuplu si nivelul tau de perversitate. Fa primii pasi sa evadezi dintr-o relatie toxica. Invata cum sa te iubesti si care este cea mai potrivita persoana pentru tine.


Calatorie in lumea ta profesionala

Te voi ghida sa iti evaluezi originile perversitatii, nevoia de a manipula, frica de fi manipulat, cum iti poti constientiza si gestiona conflictele si sentimentul de frustrare si neputinta in cuplu. Imbratiseaza schimbarea si evolutia personala.


Relatii bune la munca

Vom analiza impactul unei relatii de cuplu toxice asupra vietii tale personale si profesionale. Acum poti investi intr-o sesiune de personality profiling pentru un bust de incredere.


Info Atelierele Personalitatii de business

Descopera detaliile evenimentului


Descarca program


Personalitate

 • Invata sa gandesti ca un personality profiler

Cursantii vor invata sa gandeasca ca un personality profiler iar acest lucru ii va ajuta sa gestioneze lucrurile pe care le fac in fiecare zi. Ii va invata sa isi inteleaga si sa citeasca arii din personalitatea lor si a celor din jur.  Atelierele Personalitatii ii va pregati sa se descurce mai bine in rolul de: copil, parinte, angajat, manager, prieten si ca partener de cuplu.

 • Potentialul nostru este ca un diamant ascuns si neslefuit

Impreuna cu grupul vom face o calatorie in lumea lor interioara pentru a descoperi, ce resurse au, unde sunt geniali, care este potentialul lor, unde pot face schimbari si imbunatatiri in viata personala si cea profesionala. In plus, oamenii au nevoie sa isi indeplinesca cele mai importante nevoi: cea de autocunostere si evolutie personala, nevoia de a fi iubiti si a ne intemeia o familie, nevoia de sexualitate, nevoia de a munci si nevoia de a socializa.

Ce vei invata?

Care este nivelul tau de perversitate?

Forme ale manipularii?

Comunicarea cu perversii

Manipulezi sau esti manipulat?

Cum recunosti persoanele perverse?

Cat de bine poti manipula?

Invata secretele manipularii necesare in viata ta profesionala


Atelierele Personalitatii – data, ora, locul, cursanti si costuri

 • 18 August 2023
 • Ore disponibile: 11 – 14, 14.30 – 17.30, 18 – 21
 • Online pe platforma Zoom
 • Nr. cursanti – 20 pers. maxim
 • Cost – 200 lei/pers.
 • Grupuri si pensionari – 150 lei/pers.

 

 • Cand vei cumpara biletul vei avea optiunea sa iti alegi ora pe care ti-o doresti.
 • Biletele sunt valabile 6 luni din momentul in care le-ai cumparat, pentru o persoana si o singura participare.
 • Detaliile de logare vor fi anuntate pe email dupa ce cumperi biletul. 
 • Acest eveniment cu acesta tema va mai fi organizat in: 26 octombrie 2023.

Workshop-ul va tine 3 ore cu doua pauze si se va desfasura online pe platforma Zoom. Iti poti alege intervalul orar care ti se potriveste cel mai bine, cu incepere de la ora 11-14, sau 14.30-17.30, sau 18-21. Mai nou datorita situatiei pandemice la nivel mondial prefer sa tin atelierele, workshop-urile si cursurile personalitatii online, unde locurile vor fi limitate la maxim 20 de persoane, deoarece workshop-up este dinamic ca sa poata facilita interactunea intre membrii grupului. Poti participa de pe telefon/laptop sau calculator, ai nevoie de conexiune la internet, camera si microfon), insa te rog sa ai instalata aplicatia Zoom, dupa cumpararea biletului vei primi detalii pe email.

 • Atelierele Personalitatii sunt un concept flexibil

In mod normal ele se desfasura in spatii diverse: sali de conferinte, sali de yoga, ateliere de pictura, sali de fitness, locuri de joaca pentru copii, sali de dans si aerobic. Atelierele institutionale se organizeaza si la sediile companiilor. Acest eveniment cu acesta tema va mai fi organizat in: 26 octombrie 2023.

 • Cate locuri disponibile sunt online?

Aceste ateliere s-au mutat online iar acest lucru da sansa mai multor persoane interesate sa aiba acces la ele. Atelierele de business se pot desfasura in limba romana si limba engleza sau alte limbi cu traducere. Locurile pentru acest format sunt limitate la un numar de 20 de participanti. De aceea in general fac mai multe grupe de lucru la ore diferite ca sa ofer posibilitatea tuturor celor interesati de atelier sa poata participa.

 • Cum se desfasoara atelierele personalitatii?

Se pot desfasura in grupuri mici de cate 4-6 persoane, grupuri medii 8-10 persoane sau grupuri mari de maxim 20 de persoane. Pentru grupuri (5-10 persoane) si pensionari pretul atelierului este de 150 lei de persoana. Atelierele personalitatii pentru business in grup, se desfasoara intr-un mediu online creat special pentru acesta (platforma zoom), un spatiu in care participantii se vor simti in siguranta si in care se pot exprima liber. Aceste sedinte sunt conduse de catre un animator de grup (psihanalist de grup – Alina Iliescu), o persoana care are abilitati de lucru cu grupurile si care este capabila sa-i asculte, sa-i inteleaga, sa le identifice nevoile si sa caute o cale de a raspunde acestor nevoi.

 • Cine poate participa la aceste ateliere?

Atelierele se adreseaza tuturor celor interesati de dezoltare a partii profesionale. Pentru fiecare tema discutiile se vor focaliza in functie de nevoile si conflictele care guverneaza acea tema. Fiecare individ dezvolta o anumita relatie cu sine insusi si prin simplul fapt ca esti interesat de personalitatea ta si ai curaj sa participi la acest seminar de business si sa vorbesti despre tine, spune multe despre relatia ta cu tine, nevoia de evolutie si dezvoltare personala si profesionala.

 • Atelierele personalitatii pentru cuplu personalizate pentru tine

In cadrul acestor ateliere ale personalitatii pentru cuplu, gandite pentru dezvoltare personala si profesionala, te ghidez sa  descoperi ce impact a avut asupra ta nivelul de perveristate a celor mai importante persoane din viata ta si cum sa faci fata sentimentelor de respingere. Mai mult, constientizand care sunt sentimentele si conflictele generate de perversitate si frustrare si de unde provin acestea, poti ajunge la o autocunoastere complexa, orientata catre perfectionare si dezvoltare personala. Te voi ajuta sa constientizezi si sa gestionezi conflictele legate de frica de fi manipulat si originile perversitatii  tale. Acestia sunt factori care te indeamna sa faci eforturi pentru dezvoltarea si evolutia ta personala.

 • Calatorie in lumea ta personala

Te simti confortabil in demersul de autocunoastere si autoperfectionare in masura in care te simti capabil de introspectie (de a purta un dialog intern constant) si in masura in care nu iti conditionezi respectul de sine de reusitele zilnice, ci stii sa te apreciezi pe tine, asa cum esti. Fireste, ti-ai fixat un ideal a ceea ce vrei sa fii, simti nevoia de a-ti implini potentialul si de a te afirma, dar este important sa te cunosti suficient de bine pentru a nu te lasa doborat de orice nereusita. In cadrul workshop-urilor online de personality profiling, poti descoperi cum te pozitionezi tu pe fiecare dintre aceste paliere si ce impact au acestea asupra vietii tale de zi cu zi. 

 • Ce vom afla in acest workshop de personality profiling pentru cuplu?

In acest workshop al Atelierelor Personalitatii pentru cuplu vom analiza nivelul tau de perversitate si persuasiune din toate unghiurile, acesta iti va pune bazele pentru a descoperi cum sa iesi dintr-o relatie toxica. Temele enumerate mai jos ne vor oferi un ghidaj in calatoria noastra catre exporarea perversitatii si persuasiunii in relatia de cuplu.

 • Forme ale manipularii in cuplu?
 • Care este nivelul tau de perversitate?
 • Comunicarea cu partenerii perversii si toxici
 • Manipulezi sau esti manipulat in relatie?
 • Cum recunosti persoanele perverse?
 • Cat de bine poti manipula?


Cei care vor sa investeasca si mai mult in ei, va astept sa va programati la un demers personalizat de personality profiling pentru business.


Progamare
 • Atelierele personalitatii sunt tinute de Personality profiler – Alina Iliescu

Pasiunea si interesul pentru psihicul uman si nevoia de a ajuta oamenii mi-au calauzit pasii spre meseria de psihanalist, apoi personality profiler si asa a aparut nevoia de a crea ceva nou, revolutionar in acest domeniu al psihologiei. Sunt mandra ca am coordonat o echipa de peste 100 de profesionisti din domenii diverse precum: psihologie, programare, traducere, design, medicina, mass-media si relatii publice pentru a crea prima Enciclopedie a Psihicului Uman si primul Algoritm al Profilarii Personalitatii, instrumente destinate dezvoltarii personale si profesionale, din care se genereaza Profilul Personalitatii fiecarui utilizator.

 • Eu sunt Alina Iliescu, personality profiler si psihoterapeut de orientare psihanalitica

Lucrez in domeniu de peste 15 ani cu adulti, adolescenti, copii, familii, cupluri, grupuri si institutii. Sedintele de psihoterapie se desfasoara intr-un cabinet psihologic din Corbeanca, jud. Ilfov si in mediul online in limba romana sau engleza. Am absolvit doua facultati, doua mastere si 5 specializari in psihanaliza, toate formeaza o specializare globala si complexa asupra psihicului uman iar in total se acumuleaza 54 de ani de scoala. Prima specializare este in psihanaliza copilului si adolescentului, a doua in psihanaliza cuplului, a treia in consiliere si psihoterapie psihanalitica pentru adulti, a patra in psihanaliza familiei, a  grupului si a institutiilor, iar ultima in psihodrama.

 • Atelierele Personalitatii pentru cupluri – concept unic in tara noastra

Atelierele personalitatii pentru cupluri, tinute de un psihoterapeut de cuplu si personality profiler sunt unice in Romania si special adaptate nevoilor si intereselor fiecarui participant. Cu o experinta de peste 15 ani in lucrul cu grupurile, Atelierele Personalitatii ne dau acces la o calatorie unica spre lumea noastra interioara. Personality profiling inseamna citirea profilului personalitatii. Ce imi propun este sa exploram cele 500 de caracteristici care compun profilul personalitatii noastre din perspectiva laturii profesionale. In acest workshop vom cerceta conceptele de perversitate, manipulare si impactul lor asupra vietii tale personale si profesionale.

 • Abordarea mea psihoterapeutica din cadrul Atelierelor Personalitatii pentru cupluri

Abordarea terapeutica si tehnicile mele de lucru se inscriu in campul psihoterapiei psihanalitice pentru grupuri de cupluri. Conceptualizarea si practica psihanalitica au evoluat, facand posibila abordarea proceselor psihice inconstiente. Ea intelege alcatuirea si dinamica persoanei, legatura intre suprafata si profunzimile inconstientului, intre ceea ce este spus si ne-spus, bazandu-se pe o intreaga teorie a dezvoltarii si interactiunii umane. Atelierele Personalitatii pentru cuplu va propune o experienta unica care presupune vindecare, schimbare, imbogatire a lumii interioare, acces la resurse si descoperirea intregului potential al persoanei care participa.

 • Ce inveti la Atelierele Personalitatii pentru cuplu?

Sa cunosti, sa exersezi si sa-ti asumi constient rolurile si relatiile pe care le ai in cuplu si familie. Sa reusesti sa citesti personalitatea ta si a celorlalti si sa ii intelegi mai bine. Sa intelegi cum gandesc si functioneaza: membrii familiei, colegii, angajatii, partenerii, clientii, sefii si asociatii tai. Sa-ti dezvolti spontaneitatea si creativitatea, sa gasesti solutii noi la probleme vechi, constientizand si deblocand potentialul pe care il porti in tine. La jocurile de rol, tu vei fi in prim plan ca actor iar acestea au ca scop o intelegere cat mai buna a noastra si o rezolvare mai operartiva a provocarilor care apar zilnic in viata ta personala si profesionala.

 • Intelegi profilul personalitatii din toate 500 de unghiuri

Sa-ti constientizezi valoarea personala si profesionala, sa inveti sa te accepti pe tine si pe ceilalti in mod neconditionat. Sa inveti metode de a lucra cu tine si cu altii, pe care sa le folosesti in viata de zi cu zi in profesia ta. Grupul ofera acel loc unde poti veni constant sa iti descarci tensiunile si nemultumirile acumulate la munca pentru a fi mai relaxat in viata personala si cea profesionala. In acest worshop ne vom focaliza atentia asupra tehnicilor de manipulare si perversitatii in cuplu.

 • Calatorie in lumea ta personala

Eu consider ca psihoterapeutul este un insotitor al membrilor din ateliere de cuplu in drumul acestora catre sine si dezvoltarea lor personala si profesionala, acesta pune intrebari si aduce la suprafata comori si detalii importante pentru participanti care sunt inaccesibile deoarece acestea sunt inconstiente. Acesta are rolul de a facilita procesul de cunoastere si explorare in asa fel incat participantii sa ajunga sa se inteleaga mai bine, sa aiba acces la emotii si sentimente profunde si astfel sa dobandeasca echilibrul psihic, o mai buna autonomie si o adaptare potrivita atat de necesara pentru o viata personala si profesionala echilibrata.

 • Cat costa atelierul si modalitati de plata?

Primul pas este sa cumperi biletul care ti se potriveste, apoi vei primi pe email factura. Detaliile de desfasurare vor fi anuntate pe email/sms cu 3 zile inainte de inceperea atelierului, in baza inscrierii tale aici. Costul unui atelier de 3 ore de personality profiling costa 200 lei de persona. Pentru grupuri (5 pers. minim) si pensionari pretul atelierului este de 150 lei de persoana. In caz ca nu vei mai putea participa la atelier vei primi un voucher care este valabil un an de zile, acesta iti va da posibilitatea sa te inscrii la oricare alt atelier al personalitatii care are acelasi cost. Mentiuni privind plata. Rezervarile se vor onora in ordinea platilor, locurile la atelier sunt limitate la maxim 20 de participanti pentru fiecare interval orar.


Cumpara bilet
 • Ce sa intampla daca cumpar bilet si nu mai pot participa la atelier?

Biletele sunt valabile 6 luni din momentul in care le-ai cumparat. Daca nu poti participa la evenimentul pentru care ai cumparat bilet, te rog sa imi dai un email la alina@iliescu.ai pentru a primi un cod de voucher ca sa poti participa la alt eveniment al Atelierelor Personalitatii care ti se potriveste. Acest eveniment cu acesta tema va mai fi organizat in: 26 octombrie 2023.

 • Confidentialiatea in atelierele personalitatii pentru grupuri de cupluri

Confidentialitatea este foarte importanta in cadrul atelierelor personalitatii pentru cupluri. Toate subiectele pe care le vom discuta in sesiunile online, ca si datele personale raman confidentiale, protejate de relatia profesionala dintre mine ca profesionist si grup ca si clienti. Nimeni din grup nu are voie sa dezvaluie ce vom discuta in atelierele online, aceste detalii vor ramane confidentiale.

In calitate de participant la aceste ateliere de cuplu vei putea:

 • sa-ti cunosti, exersezi si asumi constient rolurile si relatiile pe care le ai in cuplu, in familie, la locul de munca si in alte grupuri profesionale;
 • sa reusesti sa le citesti personalitatea celorlati si sa ii intelegi mai bine;
 • sa-ti dezvolti spontaneitatea si creativitatea pentru a te descurca mai bine;
 • sa gasesti solutii noi la probleme vechi, constientizand si deblocand potentialul pe care il porti in tine;
 • atelierele de cuplu online ofera acel loc unde poti veni constant sa iti descarci nemultumirile si tensiunile acumulate in mediul familial, cuplu pentru a fi mai relaxat atat acasa cat si la munca;
 • jocurile de rol din cadrul atelierelor de cuplu au ca scop o intelegere cat mai buna a clientilor si o rezolvare mai operartiva a provocarilor care apar zilnic in relatia de cuplu;
 • sa-ti constientizezi valoarea personala si profesionala, sa inveti sa te accepti pe tine si pe ceilalti in mod neconditionat;
 • sa dobandesti o viziune pozitiva asupra vietii, sa inveti sa traiesti cu bucurie;
 • sa inveti metode de a lucra cu tine si cu altii, pe care sa le folosesti in viata de zi cu zi, in familia sau in profesia ta;
 • sa intelegi cum gandesc si functioneaza partenerul, clientii, ceilalti colegi din cadrul firmei, asociatii, prietenii si familia ta;

Grupul devine, pentru fiecare persoana, o resursa inestimabila. In cadrul acestuia se poate regasi pe sine si poate obtine, intr-o atmosfera de caldura si suport afectiv, schimbarea dorita sau ameliorarea cautata.

In fiecare intalnire vom aborda mai multe teme legate de structura personalitatii noastre pentru a ajuta fiecare membru din grup sa se descurce mai bine pe partea personala si profesionala:

 • sa se inteleaga, sa se accepte asa cum sunt si sa invete din experientele traite in cuplu si in lucrul cu colegii, sefii sau angajatii;
 • sa isi transforme dificultatile si blocajele cu care se confrunta in mediul lor personal cu posibilitati reale de crestere;
 • sa exerseze roluri si sa gasesca resurse in mod spontan, autentic si convingator;
 • sa invete personalitatea din 500 de unghiuri pentru a reusi sa citeasca profilul celor din jur cand are nevoie, parteneri, colegi, angajati sau sefi;
 • sa castige o experienta unica care ii va ajuta sa fii cat mai functionali, autentici in relatia de cuplu.

Ce ne propunem sa descoperim prin intermediul acestor intalniri?

Vom descoperi ca suntem unici si in acelasi timp, asemanatori celorlalti, ca nu exista o personalitate perfecta si ca toti avem partile noastre unde suntem geniali si excelam si parti la care vrem sa mai lucram. Ne vom folosi de joc, de roluri si oglindirea pe care ne-o ofera ceilalti membri din grup. Grupul va fi plasa de siguranta in care ne vom putea explora viata pentru a descoperi aspecte noi ale personalitatii, ale relatiilor in care suntem implicati, tiparele dupa care functionam, mecanismele de aparare pe care nici nu stim poate ca le folosim. Vom aplica orice aspect al activitatii de grup si al vietii ca o oportunitate pentru constientizare, schimbare si dezvoltare in latura personala si profesionala.

Temele abordate in acest Atelier de cuplu online vor fi:

 • Care este nivelul tau de perversitate in cuplu?
 • Forme ale manipularii in cuplu?
 • Comunicarea cu perversii si relatiile toxice
 • Manipulezi sau esti manipulat in cuplu?
 • Cum recunosti persoanele perverse?
 • Cat de bine poti manipula?

Diferenta dintre manipulare si persuasiune?

Persuasiunea cat si manipularea se prezinta ca doua concepte poate prea des uzitate in limbajul curent dar si cel de afaceri. Timpul si epocile au atribuit insa celor doua concepte conotatii opuse nu ca sens, ci ca valoare. Daca persuasiunea (capacitatea de convingere) este pozitiva, dezirabila, promovata in relatiile de business sau in relatiile interumane, manipularea se plaseaza la polul opus: periculoasa, negativa, oculta si unilaterala. Cu alte cuvinte, persuasiunea este circumscrisa principiului „win-win” in timp ce manipularea vizeaza un castig sau un beneficiu material sau emotional unilateral, al unei singure parti. Seductia data de termenul de „manipulare” provine din sentimentul dominarii celuilalt prin presupuse tehnici miraculoase, tehnici prin care este controlata si constransa vointa si ratiunea celuilalt si determinata sa actioneze impotriva dorintei sale.

 • Puterea manipularii din spatele inconstientului

Cele mai puternice tehnici de manipulare sau persuasiune folosesc puterea inconstientului. Cuvantul „inconstient” este atribuit tuturor acelor procese care nu sunt constiente. Inconstient inseamna, simplu spus, tot ceea ce nu este in atentia constienta. La nivel inconstient se afla multe procese de gandire, amintirile tale, trasaturile de personalitate, credintele, valorile si obiceiurile noastre.

 • De ce sa te inscrii la Atelierele de cuplu?

Motivatia este foarte importanta cand iti doresti sa schimbi ceva in viata ta. Ea sta la baza schimbarii si aduce combustibilul necesar bunei desfasurari unui demers de dezvoltare personala si profesionala. Datorita atelierelor online acum poti fi oriunde in lume si sa beneficiezi de ele. Atelierele se pot desfasura in limba romana si limba engleza sau alte limbi cu traducere. Ca personality profiler am sustinut in ultimii 15 ani ateliere aplicate pentru  multor companii, institutii de invatamant si grupuri organizationale. Activitatea de personality profiling la nivel individual sau de grup ocupa un segment semnificativ din preocuparile si interesele mele manifestate.

Hai sa redescoperi cine esti, ce iti doresti, de cine este bine sa te indragostesti, joburile compatibile, resursele ascunse si sa scotem la lumina potentialul tau la capacitate lui maxima.


Dragilor va astept sa va inscrieti si sa va cumparati bilet si ne vedem la atelierul de business.


Programare

Cu pasiune pentru psihologie si drag de oameni,

Alina Iliescu


Cumpara bilet


Cauta
error: Content is protected !!