Termeni si conditii


Termeni si conditii pe alinailiescu.com

 • Prevederi generale

Iti multumim pentru ca ne vizitezi. Dorim sa beneficiezi pe deplin de experienta accesarii si utilizarii site-ului www.alinailiescu.com (denumit in cele ce urmeaza “AI” sau “Site-ul”). De aceea, te rugam sa citesti cu atentie termenii si conditiile de accesare si utilizare ale Site-ului (denumite in cele ce urmeaza „Conventia AI”), asa cum sunt acestea prezentate in cele ce urmeaza. Orice referire la Conventia AI va include orice alte regulamente si instructiuni de pe Site care completeaza explicit sau implicit termenii si conditiile de pe aceasta pagina a Site-ului. AI este un site de prezentare a psihanalistei si personality profilerului Alina Iliescu. Aici veti gasi serviciile oferite de Alina Iliescu, cat si articole, podcasturi, video, ateliere psihologice online toate aceste vor ajuta utilizatorii in dezvoltarea lor personala.

 • Conventia AI

Conventia AI reprezinta un act juridic obligatoriu intre ARI MATRIX S.R.L., cu sediul social in Ilfov, Str Cantonului Nr. 9, Corbeanca, CUI 42946714; J23 / 3669 / 2020 telefon +4 0371 171 171, email contact@alinailiescu.com („ARI”), detinatoare a tuturor drepturilor asupra alinailiescu.com, pe de o parte si orice utilizator al Site-ului, pe de alta parte. www.alinailiescu.com este operat in totalitate de catre ARI Matrix.  Conventia AI se aplica de fiecare data cand accesezi Site-ul, (denumit in cele ce urmeaza „Utilizator”) si pentru toata durata de accesare. Prin accesarea sau inregistrarea in orice mod pe acest Site accepti in mod complet si neconditionat prevederile Conventiei AI si iti dai acordul expres si deplin pentru a fi parte la aceasta pe toata durata de utilizare in orice mod a AI si/sau a unuia sau mai multora dintre serviciile oferite de AI (denumite in cele ce urmeaza „Serviciile”). In cazul in care nu esti de acord in orice mod cu oricare dintre prevederile Conventiei AI, te rugam sa nu continui accesarea Site-ului.

Pentru o mai buna intelegere a Conventiei AI, precizam ca prevederile specifice ale acesteia sunt structurate pe sectiuni (denumita in cele ce urmeaza in mod individual „Sectiunea” si colectiv „Sectiuni”). Inainte de a parcurge Sectiunile de mai jos, te rugam sa iei in considerare ca ARI are dreptul, oricand si fara a te anunta personal printr-o comunicare in acest sens, de a modifica urmatoarele elemente:

 • continutul Conventiei AI;
 • grafica, forma, modalitatea de prezentare, precum si intreg conținutul Site-ului;

Modificarile Site-ului vor fi aduse la cunostinta ta prin publicare pe www.alinailiescu.com. Modificarile Conventiei AI vor fi incluse direct in forma actualizata a acesteia, data ultimei actualizari fiind cea indicata in ultima Sectiune a Conventiei AI.  Iti recomandam sa verifici in mod regulat data ultimei actualizari a Conventiei AI in asa fel incat sa fii mereu informat despre versiunea aplicabila in orice moment. In cazul in care continui sa utilizezi Site-ul dupa orice modificare a Coventiei AI, acest lucru este considerat ca o  acceptare expresa in totalitate a schimbarilor efectuate, precum si a formei actualizate a Conventiei AI asa cum este aceasta publicata pe Site.

 • Accesarea site-urilor si serviciilor

Site-ul poate fi accesat de catre orice Utilizator gratuit, ca si unele dintre informatiile incluse in acesta. Acest lucru nu exclude faptul ca tie, in calitate de Utilizator (fara a deveni Membru) nu iti este aplicabila, dupa caz, Conventia AI. Pentru a utiliza Site-ul trebuie sa ai echipamentul necesar accesarii Site-ului si acces la internet. De asemenea, trebuie sa stii sa navighezi pe internet si sa stii care sunt caracteristicile si eventualele limitari ale serviciilor de internet. Nu putem sti sau garanta care sunt echipamentele necesare sau programele pentru accesarea Site-ului pentru fiecare caz in parte si de aceea te rugam sa te asiguri ca accesarea de catre tine este sigura si nu incala nicio prevedere legala aplicabila.

 • Principalele Servicii ale AI
Psihoterapie individuala Profilarea personalitatii si head hunting Algoritmi ai personalitatii
Psihoterapie pentru copii si adolescenti Ateliere online de personality profiling Algoritmi ai compatibilitatii
Psihoterapie psihanalitica de familie Ateliere psihodrama pentru angajati din firme si institutii  Algoritmi personalizati pentru inteligenta artificiala si roboti
Psihoterapie pentru cupluri  Ateliere psihodrama pentru grupuri de cupluri Psihologia reclamei si a consumatorului
Psihoterapie online Ateliere psihodrama pentru grupuri de copii si adolecenti Job-uri si afaceri compatibile 
 • Pachete si preturi ale Serviciilor

Serviciile pentru care AI percepe un tarif, precum si durata acestora corespunzator fiecarui pret prezentat sunt indicate in Sectiunea Servicii – Lista de preturi in site (https://alinailiescu.com/serviciile-mele/lista-de-preturi/). Trebuie sa stii ca Serviciile furnizate de AI contra preturilor prezentate nu sunt servicii pe suport material si sunt personalizate special pentru tine. Precizam ca preturile indicate pentru Servicii in sectiunea Servicii – Lista de preturi (https://alinailiescu.com/serviciile-mele/lista-de-preturi/), nu includ in niciun fel tarifele sau costurile derivand din utilizarea serviciilor de internet, a mijloacelor de comunicare la distanta sau a oricaror altor dispozitive pe care le veti utiliza pentru accesarea Serviciilor.

Te rugam sa citesti cu atentie informatiile prezentate pe Site cu privire la Servicii si tarife, precum si implicatiile unei eventuale retrageri, renuntari sau incetari a Serviciilor dupa efectuarea platii acestora, inclusiv in ceea ce priveste dreptul de retragere din Serviciul respectiv fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, explicat inainte de efectuarea platii.  Ai posibilitatea verificarii Serviciilor si a informatiilor corespunzatoare oricand pe durata utilizarii Site-ului, precum si inainte de efectuarea oricarei plati.

Atunci cand alegi unul dintre Serviciile AI (https://alinailiescu.com/serviciile-mele/)si decizi sa efectuezi plata corespunzatoare pentru respectivul Serviciu, iti subliniem ca iti asumi urmatoarele declaratii si garantii:

 • ai cel putin 18 ani si ai capacitatea si drepturile necesare pentru a beneficia de Servicii conform Conventiei AI;
 • informatiile solicitate pentru efectuarea platii sunt adevarate si nu comiti nicio fapta contrara prevederilor legale aplicabile prin efectuarea platii sau accesarea Serviciilor;
 • plata este facuta in numele tau si ai dreptul de a utiliza modalitatea de plata respectiva;
 • prevederile legale sau de alta natura care iti sunt aplicabile (in functie de rezidenta, cetatenie sau alte aspecte care caracterizeaza persoana ta) nu sunt incalcate prin accesarea Serviciului si nu exista limitari pentru tine in ceea ce priveste accesul la Servicii;

ARI nu are nicio raspundere fata de nicio persoana cu privire la incalarea de catre tine a prederilor de mai sus sau a oricaror alte prevederi din Conventia AI, precum si pentru utilizarea incorecta sau ilegala a mijloacelor de plata. Accesul la Serviciile achizitionate va fi efectiv numai dupa confirmarea platii contravalorii acestuia.

Prevederile legale stabilesc dreptul unei persoane de a se retrage dintr-un contract incheiat la distanta in termen de 14 zile de la incheierea respectivului contract fara justificarea deciziei si fara alte costuri in afara celor prevazute de lege. Aceasta regula, insa, nu se aplica pentru serviciile de care beneficiezi imediat si integral, al celor cu continut digital, nefurnizate pe suport material sau personalizate in mod clar pentru tine, asa cum sunt si Serviciile achizitionate.

 • Modalitati de plata

Serviciile pentru care AI percepe un tarif conform celor indicate pe Site pot fi achizitionate prin plata cu cardul bancar. Poti afla informatii detaliate despre fiecare modalitate de plata inainte de efectuarea oricarei plati. Taxele si comisioanele aferente fiecarei modalitati de plata nu sunt incluse in valoarea pretului Serviciilor indicate pe Site. Acestea vor fi achitate separat de catre tine la momentul efectuarii platii in functie de modalitatea aleasa de tine. Trebuie sa stii ca prin efectuarea platii, ARI intelege ca accepti pe deplin respectiva modalitate de plata si nu ai nicio pretentie de la ARI cu privire la aceasta.

 • Rambursarea platilor

Respectam prevederile legale imperative in ceea ce priveste rambursarea platilor pe care le faci, dupa caz. Vom trata fiecare situatie in mod individual. Orice renuntare la plata sau orice rambursare efectuata nu determina respectarea obligatiei aceleiasi rambursari sau uneia similare pentru viitor.

 • Durata si incetarea Conventiei AI

Conventia AI se aplica pentru toti, Utilizatorii de la momentul accesarii in orice mod pe acest Site si pe toata durata de utilizare in orice mod a AI si/sau a unuia sau mai multora dintre Serviciile si pentru fiecare astfel de utilizare. La achizitionarea oricaruia dintre Serviciile cu plata, ti se va cere acordul expres pentru acceptarea Conventiei AI, prin bifarea sectiunii: „Am citit si sunt de acord cu Termeni si Conditii”, intrucat dorim sa beneficiezi la maxim de Servicii si in deplina cunostinta a termenilor si conditiilor de accesare si utilizare a acestor Servicii. Este foarte important sa stii ca in cazul in care nu esti de acord cu Conventia AI sau cu oricare dintre prevederile acesteia sau consideri ca nu esti suficient informat cu privire la drepturile si obligatiile tale, te rugam sa nu continui accesarea Site-ului sau achizitionarea oricarui Serviciu. Conventia AI va ramane in vigoare pe o perioada nedeterminata atata timp cat functioneaza AI.

 • Raspunderea utilizatorilor

Responsabilitatea pentru nerespectarea termenilor si conditiilor Conventiei AI iti apartine in totalitate. Unele aspecte privind situatiile in care iti este angajata raspunderea sunt indicate aici, iar altele sunt prevazute in alte sectiuni ale Conventiei AI sau deriva din acestea, conform legii.

 • incalcarea sau nerespectarea in orice mod a Conventiei AI;
 • incalcarea oricarei legi, reguli sau reglementari aplicabile Conventiei AI, ARI sau tie.

Te rugam sa iei in considerare ca esti singurul raspunzator pentru: (i) pastrarea in deplina siguranta a datelor tale confidentiale (ii) utilizarea unui dispozitiv nesecurizat virusat sau pe care ruleaza diverse aplicatii informatice si care determina nerespectarea Conventiei AI.

 • Raspunderea ARI

Prin accesarea si utilizarea AI, esti de acord cu faptul ca AI ofera Servicii numai in baza legilor in vigoare care ii sunt aplicabile. ARI nu ofera nicio garantie si nu isi asuma responsabilitatea pentru conectivitatea si disponibilitatea Serviciilor, cum nu poate garanta in niciun fel faptul ca Serviciile raspund exigentelor tale sau prestarea acestora determina un rezultat dat sau previzibil.

Nu garantam ca Site-ul sau Serviciile vor fi functionale daca (i) furnizorul de internet al utilizatorului nu este capabil sa furnizeze serviciile sale in mod corespunzator (ii) utilizezi diferite browsere sau programe care limiteaza accesul tau la internet sau Site si de ceea nu putem fi trasi la raspundere pentru nefunctionarea completa sau cu intermitente a Site-ului sau Serviciilor (iii) ai nemultumiri legate de aspectul si functionarea Site-ului sau (iv) exista defectiuni ale liniei telefonice sau alte tipuri de defectiuni care impiedica accesul la Internet. De asemenea, nu garantam ca serviciile functioneaza fara intrerupere sau erori, in special in cazul in care Site-ul este intrerupt in orice moment pentru scopuri care tin de mentenanta, imbunatatiri tehnice, update-uri sau dezvoltari ale continutului si/sau a prezentarii AI.

 • Reclamatii

Pentru a ne adresa orice fel de observatii sau plangeri, va rugam sa ne trimiteti un email la adresa contact@alinailiescu.com.

 • Legea aplicabila si solutionarea disputelor

Orice disputa referitoare la incheierea, interpretarea, executarea si incetarea Conventiei AI sunt reglementate de prevederile legale din Romania. AI este intotdeauna interesata in a rezolva orice fel de conflict sau litigiu pe cale amiabila iar in cazul in care acest lucru nu este posibil va fi supus spre solutionarea instantelor competente. Cererea de solutionare a oricarei dispute de orice fel poate fi depusa in termen de maxim un an de la data la care a avut loc incidentul sau de la data la care aveai dreptul la solicitare.

 • Drepturile de proprietate si drepturile de autor

Dreptul de proprietate asupra informatiilor: prin prezenta Conventie AI declari si esti de acord fara niciun fel de limitare ca AI este proprietarul oricaror informatii, sigle, suporturi, materiale initiale inclusiv si fara limitare. ARI  detine toate drepturile de proprietate asupra AI inclusiv, dar fara a se limita la toate informatiile confidentiale.

 • Interzicerea utilizarii informatiilor confidentiale

Iti este interzisa copierea, raspandirea, transmiterea, modificarea, dezvaluirea, publicarea in mass-media, crearea de copii integrale sau partiale, utilizarea comerciala pentru orice alte drepturi de material, marci comerciale sau orice alte informatii confidentiale care sunt in proprietatea AI fara acordul scris al ARI.

 • Data ultimei actualizari a Conventiei AI

Acest Acord a fost revizuit la data de 15.12.2020

Copyright © 2020 AI. Toate drepturile rezervate

Cauta
error: Content is protected !!