Detalii eveniment
Data: 9 iunie 2023
Locatie: Atelier Online – Zoom
Telefon: 0749998686
Website: https://alinailiescu.com/

Investeste in tineCalatorie in lumea ta

Descopera cum stai cu posesivitatea, fidelitatea, frica de a  pierde iubirea si nivelul tau de gelozie.   Fa primii pasi catre perfectionare si dezvoltare personala.


Un stil de viata fericit

Te voi ghida sa iti evaluezi originile geloziei, nevoia de a insela, frica de fi tradat, cum iti poti constientiza si gestiona conflictele si sentimentul posesivitate. Imbratiseaza schimbarea si evolutia personala.


Relatii implinite

Vom analiza impactul geloziei si posesivitatii in viata ta personala si profesionala. Acum poti investi intr-o sesiune de personality profiling pentru un bust de incredere.

Info Atelierele Personalitatii

Descopera detaliile evenimentului


Descarca program

Personalitate

 • Invata sa gandesti ca un personality profiler

Cursantii vor invata sa gandeasca ca un personality profiler iar acest lucru ii va ajuta sa gestioneze lucrurile pe care le fac in fiecare zi. Ii va invata sa isi inteleaga si sa citeasca arii din personalitatea lor si a celor din jur.  Atelierele Personalitatii ii va pregati sa se descurce mai bine in rolul de: copil, parinte, angajat, manager, prieten si ca partener de cuplu.

 • Potentialul nostru este ca un diamant ascuns si neslefuit

Impreuna cu grupul vom face o calatorie in lumea lor interioara pentru a descoperi, ce resurse au, unde sunt geniali, care este potentialul lor, unde pot face schimbari si imbunatatiri in viata personala si cea profesionala. In plus, oamenii au nevoie sa isi indeplinesca cele mai importante nevoi: cea de autocunostere si evolutie personala, nevoia de a fi iubiti si a ne intemeia o familie, nevoia de sexualitate, nevoia de a munci si nevoia de a socializa.

Ce vei invata?

Nivelul tau de gelozie

Originea geloziei

Fidelitatea si nevoia de a insela

Cum stai cu posesivitatea?

Frica de a pierde iubirea

Gelozia, un sentiment care distruge milioane de relatii


Atelierele Personalitatii – data, ora, locul, cursanti si costuri

 • 9 iunie 2023
 • Ore disponibile: 11 – 14, 14.30 – 17.30, 18 – 21
 • Online pe platforma Zoom
 • Nr. cursanti – 20 pers. maxim
 • Cost – 200 lei/pers.
 • Grupuri si pensionari – 150 lei/pers.

 

 • Cand vei cumpara biletul vei avea optiunea sa iti alegi ora pe care ti-o doresti.
 • Biletele sunt valabile 6 luni din momentul in care le-ai cumparat, pentru o persoana si o singura participare.
 • Detaliile de logare vor fi anuntate pe email/sms cu 3 zile inainte de inceperea atelierului. 
 • Acest eveniment cu acesta tema va mai fi organizat in: 13 septembrie 2023.

Workshop-ul va tine 3 ore cu doua pauze si se va desfasura online pe platforma Zoom. Iti poti alege intervalul orar care ti se potriveste cel mai bine, cu incepere de la ora 11-14, sau 14.30-17.30, sau 18-21. Mai nou datorita situatiei pandemice la nivel mondial prefer sa tin atelierele, workshop-urile si cursurile personalitatii online, unde locurile vor fi limitate la maxim 20 de persoane, deoarece workshop-up este dinamic ca sa poata facilita interactunea intre membrii grupului. Poti participa de pe telefon/laptop sau calculator, ai nevoie de conexiune la internet, camera si microfon), insa te rog sa ai instalata aplicatia Zoom, dupa cumpararea biletului vei primi detalii pe email.

 • Atelierele Personalitatii sunt un concept flexibil

In mod normal ele se desfasura in spatii diverse: sali de conferinte, sali de yoga, ateliere de pictura, sali de fitness, locuri de joaca pentru copii, sali de dans si aerobic. Atelierele institutionale se organizeaza si la sediile companiilor. Acest eveniment cu acesta tema va mai fi organizat in: 13 septembrie 2023.

 • Cate locuri disponibile sunt online?

Aceste ateliere s-au mutat online iar acest lucru da sansa mai multor persoane interesate sa aiba acces la ele. Atelierele se pot desfasura in limba romana si limba engleza sau alte limbi cu traducere. Locurile pentru acest format sunt limitate la un numar de 20 de participanti. De aceea in general fac mai multe grupe de lucru la ore diferite ca sa ofer posibilitatea tuturor celor interesati de atelier sa poata participa.

 • Cum se desfasoara atelierele personalitatii?

Se pot desfasura in grupuri mici de cate 4-6 persoane, grupuri medii 8-10 persoane sau grupuri mari de maxim 20 de persoane. Pentru grupuri (5-10 persoane) si pensionari pretul atelierului este de 150 lei de persoana. Atelierele personalitatii de grup, se desfasoara intr-un mediu online creat special pentru acesta (platforma zoom), un spatiu in care participantii se vor simti in siguranta si in care se pot exprima liber. Aceste sedinte sunt conduse de catre un animator de grup (psihanalist de grup – Alina Iliescu), o persoana care are abilitati de lucru cu grupurile si care este capabila sa-i asculte, sa-i inteleaga, sa le identifice nevoile si sa caute o cale de a raspunde acestor nevoi.

 • Cine poate participa la aceste ateliere?

Atelierele se adreseaza tuturor celor interesati. Pentru fiecare grupa de varsta discutiile se vor focaliza in functie de nevoile si conflictele care guverneaza acea perioada. Fiecare individ dezvolta o anumita relatie cu sine insusi si prin simplul fapt ca esti interesat de personalitatea ta si ai curaj sa participi la seminar si sa vorbesti despre tine, spune multe despre relatia ta cu tine, nevoia de evolutie si dezvoltare personala.

 • Calatorie in lumea interioara

Te simti confortabil in demersul de autocunoastere si autoperfectionare in masura in care te simti capabil de introspectie (de a purta un dialog intern constant) si in masura in care nu iti conditionezi respectul de sine de reusitele zilnice, ci stii sa te apreciezi pe tine, asa cum esti. Fireste, ti-ai fixat un ideal a ceea ce vrei sa fii, simti nevoia de a-ti implini potentialul si de a te afirma, dar este important sa te cunosti suficient de bine pentru a nu te lasa doborat de orice nereusita. In cadrul workshop-urilor online de personality profiling, poti descoperi cum te pozitionezi tu pe fiecare dintre aceste paliere si ce impact au acestea asupra vietii tale de zi cu zi.

 • Ce vom afla in acest workshop de personality profiling?

In acest workshop al Atelierelor Personalitatii vom analiza gelozia din toate unghiurile, el iti va pune bazele pentru a descoperi cat de gelos si posesiv esti. Temele enumerate mai jos ne vor oferi un ghidaj in calatoria noastra catre exporarea geloziei:

 • Nivelul tau de gelozie
 • Originea geloziei
 • Fidelitatea
 • Nevoia de a insela
 • Cum stai cu posesivitatea?
 • Frica de a pierde iubirea

Cei care vor sa investeasca si mai mult in ei, va astept sa va programati la un demers personalizat de personality profiling.


Programare
 • Atelierele personalitatii sunt tinute de Personality profiler – Alina Iliescu?

Pasiunea si interesul pentru psihicul uman si nevoia de a ajuta oamenii mi-au calauzit pasii spre meseria de psihanalist, apoi personality profiler si asa a aparut nevoia de a crea ceva nou, revolutionar in acest domeniu al psihologiei. Sunt mandra ca am coordonat o echipa de peste 100 de profesionisti din domenii diverse precum: psihologie, programare, traducere, design, medicina, mass-media si relatii publice pentru a crea prima Enciclopedie a Psihicului Uman si primul Algoritm al Profilarii Personalitatii, instrumente destinate dezvoltarii personale, din care se genereaza Profilul Personalitatii fiecarui utilizator.

 • Eu sunt Alina Iliescu, personality profiler si psihoterapeut de orientare psihanalitica

Lucrez in domeniu de peste 15 ani cu adulti, adolescenti, copii, familii, cupluri, grupuri si institutii. Sedintele de psihoterapie se desfasoara intr-un cabinet psihologic din Corbeanca, jud. Ilfov si in mediul online in limba romana sau engleza. Am absolvit doua facultati, doua mastere si 5 specializari in psihanaliza, toate formeaza o specializare globala si complexa asupra psihicului uman iar in total se acumuleaza 54 de ani de scoala. Prima specializare este in psihanaliza copilului si adolescentului, a doua in psihanaliza cuplului, a treia in consiliere si psihoterapie psihanalitica pentru adulti, a patra in psihanaliza familiei, a  grupului si a institutiilor, iar ultima in psihodrama.

 • Atelierele Personalitatii – concept unic in tara noastra

Atelierele personalitatii, tinute de un personality profiler sunt unice in Romania si special adaptate nevoilor si intereselor fiecarui participant. Cu o experinta de peste 15 ani in lucrul cu grupurile, Atelierele Personalitatii ne dau acces la o calatorie unica spre lumea noastra interioara. Personality profiling inseamna citirea profilului personalitatii. Ce imi propun este sa exploram cele 500 de caracteristici care compun profilul personalitatii noastre. In acest workshop vom cerceta gelozia din toate unghiurile ei si impactul acesteia asupra vietii tale personale si profesionale.

 • Abordarea mea psihoterapeutica din cadrul Atelierelor Personalitatii

Abordarea terapeutica si tehnicile mele de lucru se inscriu in campul psihoterapiei psihanalitice pentru grupuri. Conceptualizarea si practica psihanalitica au evoluat, facand posibila abordarea proceselor psihice inconstiente. Ea intelege alcatuirea si dinamica persoanei, legatura intre suprafata si profunzimile inconstientului, intre ceea ce este spus si ne-spus, bazandu-se pe o intreaga teorie a dezvoltarii si interactiunii umane. Atelierele Personalitatii va propune o experienta unica care presupune vindecare, schimbare, imbogatire a lumii interioare, acces la resurse si descoperirea intregului potential al persoanei care participa.

 • Ce inveti la Atelierele Personalitatii?

Sa cunosti, sa exersezi si sa-ti asumi constient rolurile si relatiile pe care le ai la scoala, la locul de munca, in familie si in alte grupuri. Sa reusesti sa citesti personalitatea ta si a celorlalti si sa ii intelegi mai bine. Sa intelegi cum gandesc si functioneaza parintii, partenerii, angajatii, clientii, colegii, prietenii si familia ta. Sa-ti dezvolti spontaneitatea si creativitatea, sa gasesti solutii noi la probleme vechi, constientizand si deblocand potentialul pe care il porti in tine. La jocurile de rol tu esti in prim plan ca actor iar acestea au ca scop o intelegere cat mai buna a noastra si o rezolvare mai operartiva a provocarilor care apar zilnic.

 • Intelegi profilul personalitatii din toate 500 de unghiuri

Sa-ti constientizezi valoarea personala, sa inveti sa te accepti pe tine si pe ceilalti in mod neconditionat. Sa inveti metode de a lucra cu tine si cu altii, pe care sa le folosesti in viata de zi cu zi, in familia sau in profesia ta. Grupul ofera acel loc unde poti veni constant sa iti descarci tensiunile acumulate si nemultumirile pentru a fi mai relaxat atat la scoala, la munca cat si acasa. In acest worshop ne vom focaliza atentia asupra increderii in tine.

 • Calatorie catre lumea ta interioara

Eu consider ca psihoterapeutul este un insotitor al membrilor din ateliere in drumul acestora catre sine insusi, acesta pune intrebari si aduce la suprafata comori si detalii importante pentru participanti care sunt inaccesibile deoarece acestea sunt inconstiente. Acesta are rolul de a facilita procesul de cunoastere si explorare in asa fel incat participantii sa ajunga sa se inteleaga mai bine, sa aiba acces la emotii si sentimente profunde si astfel sa dobandeasca echilibrul psihic, o mai buna autonomie si o adaptare potrivita atat de necesara pentru o viata personala si profesionala echilibrata.

 • Hai sa descoperi cat de gelos esti, nevoia ta de a insela si frica de a fi tradat?

In cadrul atelierelor personalitatii gandite pentru dezvoltare personala si profesionala, te ghidez in a-ti descoperi propriul nivel de gelozie, ce o alimenteaza si in a-ti constientiza gradul de posesivitate si frica de a fi inselat. Mai mult, constientizand care sunt sentimentele si conflictele generate de gelozie si de unde provin acestea, poti ajunge la o autocunoastere complexa, orientata catre perfectionare si dezvoltare personala. Frica de a pierde iubirea, frica de a fi tradat, frica de a nu insela sunt factori care te indeamna sa faci eforturi pentru dezvoltarea si evolutia ta personala.

 • Cat costa atelierul si modalitati de plata?

Primul pas este sa cumperi biletul care ti se potriveste, apoi vei primi pe email factura. Detaliile de desfasurare vor fi anuntate pe email dupa cumpararea biletului. Costul unui atelier de 3 ore de personality profiling costa 200 lei de persona. Pentru grupuri (5 pers. minim) si pensionari pretul atelierului este de 150 lei de persoana. In caz ca nu vei mai putea participa la atelier vei primi un voucher care este valabil un an de zile, acesta iti va da posibilitatea sa te inscrii la oricare alt atelier al personalitatii care are acelasi cost. Rezervarile se vor onora in ordinea platilor, locurile la atelier sunt limitate la maxim 20 de participanti pentru fiecare interval orar din acea zi.


Cumpara bilet
 • Ce sa intampla daca cumpar bilet si nu mai pot participa la atelier?

Biletele sunt valabile 6 luni din momentul in care le-ai cumparat. Daca nu poti participa la evenimentul pentru care ai cumparat bilet, te rog sa imi dai un email la alina@iliescu.ai pentru a primi un cod de voucher ca sa poti participa la alt eveniment al Atelierelor Personalitatii care ti se potriveste. Acest eveniment cu acesta tema va mai fi organizat in: 13 septembrie 2023.

 • Confidentialiatea in atelierele personalitatii pentru grupuri

Confidentialitatea este foarte importanta in cadrul atelierelor personalitatii. Toate subiectele pe care le vom discuta in sesiunile online, ca si datele personale raman confidentiale, protejate de relatia profesionala dintre mine ca profesionist si grup ca si clienti. Nimeni din grup nu are voie sa dezvaluie ce vom discuta in atelierele online, aceste detalii vor ramane confidentiale.

 • Ce ne propunem sa descoperim prin intermediul acestor intalniri?

Vom descoperi ca suntem unici si in acelasi timp, asemanatori celorlalti, ca nu exista o personalitate perfecta si ca toti avem partile noastre unde suntem geniali si excelam si parti la care vrem sa mai lucram. Ne vom folosi de joc, de roluri si de oglinzile pe care ni le ofera ceilalti membri de grup. Grupul va fi plasa de siguranta in care ne vom putea explora viata pentru a descoperi aspecte noi ale personalitatii, ale relatiilor in care suntem implicati, tiparele dupa care functionam, mecanismele de aparare pe care nici nu stim poate ca le folosim. Vom aplica orice aspect al activitatii de grup si al vietii, ca o oportunitate pentru constientizare, schimbare, dezvoltare si evolutie.

In calitate de participant la aceste ateliere vei putea:

 • sa-ti cunosti, exersezi si asumi constient rolurile si relatiile pe care le ai la locul de munca, in familie si in alte grupuri;
 • sa reusesti sa le citesti personalitatea celorlati si sa ii intelegi mai bine;
 • sa-ti dezvolti spontaneitatea si creativitatea,
 • sa gasesti solutii noi la probleme vechi, constientizand si deblocand potentialul pe care il porti in tine;
 • atelierele online ofera acel loc unde poti veni constant sa iti descarci nemultumirile pentru a fi mai relaxat atat la munca cat si acasa;
 • jocurile de rol din cadrul atelierelor au ca scop o intelegere cat mai buna a clientilor si o rezolvare mai operartiva a provocarilor care apar zilnic;
 • sa-ti constientizezi valoarea personala, sa inveti sa te accepti pe tine si pe ceilalti in mod neconditionat;
 • sa dobandesti o viziune pozitiva asupra vietii, sa inveti sa traiesti cu bucurie;
 • sa inveti metode de a lucra cu tine si cu altii, pe care sa le folosesti in viata de zi cu zi, in familia sau in profesia ta;
 • sa intelegi cum gandesc si functioneaza clientii, ceilalti colegi din cadrul firmei, prietenii si familia ta;

Grupul devine, pentru fiecare persoana, o resursa inestimabila. In cadrul acestuia se poate regasi pe sine si poate obtine, intr-o atmosfera de caldura si suport afectiv, schimbarea dorita sau ameliorarea cautata.

In fiecare intalnire vom aborda mai multe teme legate de structura personalitatii noastre pentru a ajuta fiecare membru din grup:

 • sa se inteleaga, sa se accepte asa cum este si sa invete din experientele traite;
 • sa se transforme dificultatile si blocajele cu care se confrunta in posibilitati reale de crestere;
 • sa exerseze roluri si sa gasesca resurse in mod spontan, autentic si convingator;
 • sa invete personalitatea din 500 de unghiuri pentru a reusi sa citeasca profilul celor din jur cand are nevoie;
 • sa castige o experienta unica care il va ajuta sa fii cat mai functional, autentic si adecvat  in raport cu ceilalti.
 • Ce ne propunem sa descoperim prin intermediul acestor intalniri?

Vom descoperi ca suntem unici si in acelasi timp, asemanatori celorlalti, ca nu exista o personalitate perfecta si ca toti avem partile noastre unde suntem geniali si excelam si parti la care vrem sa mai lucram. Ne vom folosi de joc, de roluri si oglindirea pe care ne-o ofera ceilalti membri din grup. Grupul va fi plasa de siguranta in care ne vom putea explora viata pentru a descoperi aspecte noi ale personalitatii, ale relatiilor in care suntem implicati, tiparele dupa care functionam, mecanismele de aparare pe care nici nu stim poate ca le folosim. Vom aplica orice aspect al activitatii de grup si al vietii ca o oportunitate pentru constientizare, schimbare si dezvoltare.

Temele abordate in acest Atelier al Personalitatii online vor fi:

 • Nivelul tau de gelozie
 • Originea geloziei
 • Fidelitatea
 • Nevoia de a insela
 • Cum stai cu posesivitatea?
 • Frica de a pierde iubirea

Cum poate fi atenuata aceasta crunta suferinta: „suferinta din gelozie”

Gelozia porneste de la convingerea ca celalalt sau iubirea celuilalt ne apartine. Este ca si cum celalalt s-ar afla in posesia noastra, fiind lipsit de libertatea de a exista si de a se exprima independent de noi. Prin urmare, pentru a atenua gelozia in aspectul sau dureros care vatama relatia cu cei apropiati si in special cu partenerul este important sa invatam sa functionam ca adulti din punct de vedere emotional. Astfel, putem vorbi de o iubire matura doar atunci cand exista un anumit echilibru afectiv.

 • Cand incepe sa existe gelozia in relatia de cuplu?

Daca in cadrul relatiei de cuplu devii suspicios si susceptibil la cei mai mici stimuli (o privire, o atingere sau un zambet nevinovat) si nu reusesti sa ai incredere in partener atunci iti recomand sa participi la acest atelier.  De multe ori nu-ti poti gestiona gandurile si nici emotiile cu privire la posibilitatea ca persoana iubita sa devina infidela. Tot ce are legatura cu partenerul de viata reuseste sa iti trezeasca sentimentul de gelozie. Ai nevoie sa iti fie foarte aproape fizic si emotional. Orice mica distantare este ca un ac in inima ta: declanseaza panica. Astfel, ai asteptari foarte mari de la partener cautand atentia lui exclusiva.

 • Nevoia ta de afectiune este una crescuta?

Ai mare nevoie sa te simti iubit, protejat si valorizat si astepti foarte mult de la partener in acest sens. Ai nevoie ca partenerul sa te curteze, sa te protejeze, sa te alinte, deoarece prin aceste comportamente tu vrei sa iti fie umplut un gol emotional mai vechi, iar asteptarea ta este ca partenerul de relatie sa isi reduca universul la tine. Toate aceste gesturi si comportamente pe care le pretinzi de la partenerul tau sunt menite sa iti intareasca credinta ca esti o persoana importanta, cea mai importanta pentru el, si ca inca esti singura persoana pe care o iubeste si o doreste.

 • Fidelitatea – expresie a iubirii mature

A fi fidel inseamna a-ti respecta angajamentele, a fi loial si devotat. Putem avea incredere intr-o alta persoana atunci cand stim ca ne este fidela. Atunci cand increderea este distrusa, ne simtim tradati. Fidelitatea in relatia de cuplu sprijina o relatie intima, apropiata intre parteneri. Le ofera ocazia sa traiasca experiente de contact emotional autentic, fara bruiaje puternice cum ar fi cele aduse de o a treia persoana. Atunci cand fidelitatea este un aspect asimilat de catre individ, ci nu o norma impusa social, ea vine de la sine in relatia de iubire si respect reciproc.

 • Cel mai de temut dusman al tau este tradarea

Daca teama ca partenerul te-ar putea trada este foarte mare, aceasta functioneaza ca un val, ca un filtru prin care tu vezi realitatea cotidiana. Astfel, este firesc ca la orice privire de ansamblu sa sesisezi foarte rapid indicatorii pe care tu ii cauti (constient sau inconstient), aceia ca esti tradat. Astfel, din nou si din nou se repeta scenariul prin care suferi caci te simti neiubit, desconsiderat, poate chiar umilit si abandonat. Atelierele personalitatii te pot ajuta sa explorezi acesta tendinta repetitiva si sa experimentezi si alte modalitati de a intra in relatia cu oamenii, de a fi intr-un contact emotional autentic, adica de a fi prezent aici si acum.

 • De ce sa te inscrii la Atelierele Personalitatii?

Motivatia este foarte importanta cand iti doresti sa schimbi ceva in viata ta. Ea sta la baza schimbarii si aduce combustibilul necesar bunei desfasurari unui demers de dezvoltare personala. Datorita atelierelor online poti fi oriunde in lume si sa beneficiezi de ele. Atelierele se pot desfasura in limba romana si limba engleza sau alte limbi cu traducere. Hai sa redescoperi cine esti, ce iti doresti, de cine este bine sa te indragostesti, joburile compatibile, resursele ascunse si sa scotem la lumina potentialul tau la capacitate lui maxima.


Dragilor va astept sa va inscrieti si sa va cumparati bilet si ne vedem la workshop.


Cumpara bilet

Cu pasiune pentru psihologie si drag de oameni,

Alina IliescuCauta
error: Content is protected !!