Algoritmi personalizati pentru inteligenta artificiala si roboti


Algoritmi personalizati pentru inteligenta artificiala si roboti


 • Creator al algoritmului, de meserie personality profiler

Eu sunt Alina Iliescu, sunt pasionata de psihicul uman si de intelegerea lui iar in anul 2012 m-am decis sa asez pe hartie un algoritm care reuneste ca un puzzle ce s-a scris in domeniul psihologiei in ultimii 120 de ani, de la Freud pana in prezent. Si in decurs de 2 ani si jumatate am creat acest algoritm si testul de personalitate care i se potriveste. Paralel programatorii nostrii au creat un soft personalitat care poate face compatibilitatea intre mii de persoane simultan.

 • Peste 3.000.000 de euro investiti pentru algoritmii nostri

Cel mai complex proiect psihologic, a fost realizat de o echipa de psihoterapeuti si programatori romani. Ideea inovatoare de a crea o enciclopedie a psihicului uman imi apartine. Dupa mii de ore de munca, o echipa de o suta de persoane implicate in proiect si peste 3.000.000 de euro investiti, au aparut Algoritmii Personalitatii si ai Compatibilitatii.

 • Algoritmul nostru poate fi integrat de orice Inteligenta Artificiala sau robot

Domeniul Inteligentei Artificiale este dezvoltat de toate corporatiile mari la nivel mondial.

Algoritmul creat de noi poate fi integrat de orice Inteligenta Artificiala sau robot pentru a putea: citi, a intelege, a face compatibilitatea si a relationa cu oamenii mult mai eficient. Acest algoritm de calcul analizeaza personalitatea umana din 500 de unghiuri si face milioane de compatibilitati si corelatii de date intre oameni.

 • La nivel mondial este cel mai complex algoritm creat pe partea de inovatie psihologica

Scopul nostru este sa integram algoritmulul intr-o inteligenta artificiala care poate interactiona cu orice utilizator pentru a-i crea profilul personalitatii, pentru ai gasi compatibilitati, pentru a-l ajuta sa-si gaseasca un job, sa-si gaseasca un partener de afaceri, sa gaseasca o bona sau interna, si orice are nevoie in viata personala sau profesionala.

 • Algoritmii pot fi folositi cu licenta de platformele interesate

Ne dorim ca proiectele create sa poata fi folosite cu licenta de catre orice utilizator, agentii guvernamentale, firme, platforme online sau oricine are nevoie de algoritm pentru a intelege mai bine personalitatea umana si compatibilitatea dintre oameni. Aceasta inventie ne apartine si este in curs de patentare internationala.


 • Secretul nostru Algoritmul Personalitatii

Algoritmul Personalitatii contine si o enciclopedie a psihicului uman care are peste 10.000 de pagini, unde studiem cele 500 de caracteristici care ne ajuta sa analizam personalitatea din toate punctele de vedere si sa cautam utilizatorului persoanele cele mai compatibile in functie de dorintele si nevoile psihice. Algoritmul Personalitatii este format din cel mai complex test de personalitate creat pana in present si din Matricea Personalitatii care creeaza profilul psihologic al fiecarui utilizator.

 • In cat timp a fost finalizat testul de personalitate si ce il face asa complex?

Cea mai mare provocare in acest proiect a fost crearea un test de personalitate care sa se potriveasca perfect Matricei Personalitatii. Noi cercetam 500 de caracteristici psihice, iar pe piata nu exista nici un test asemanator. S-a muncit 2 ani si jumatate pentru a crea testul de personalitate din componenta algoritmului. Acest test este atat de complex deoarece are o privire globala asupra psihicului uman.

 • Algoritmul compatibilitatii

Poate fi utilizat pentru a gasi persoane compatibile (prieteni si parteneri de viata). Compatibilitatea poate fi folosita cu licenta de platforme de dating online, de platforme de socializare si de platforme de afaceri.

 • Algoritmul sexualitatii

Poate fi utilizat de platforme de sexualitate, de platforme de videochat, platforme de dating online, de utilizatori interesati sa isi descopere sexualitatea si parteneri compatibili.

 • Algoritmul compatibilitatii analizeaza 300 de arii ale personalitatii

Din cele 500 de caracteristici psihice urmarite de algoritm, noi analizam si facem compatibilitatea la 300 dintre ele si ii cautam utilizatorului o persoana care sa i se potriveasca din toate punctele de vedere. Noi avem grija sa ii gasim cea mai compatibila persoana care sa il iubeasca, sa il inteleaga si sa il ajute sa isi atinga potentialul maxim. Sunt caracteristici care le poate alege utilizatorul, de exemplu: inaltimea, greutatea, varsta, educatia, etnia, religia, veniturile, identitatea sexuala si aspectul fizic. De aceea dintr-o 1000 de persoane doar 2 sau 3 sunt compatibile. Asemanam aceasta analiza a compatibilitatii cu un copac, avem nevoie de asemanari ca sa putem crea o radacina si un trunchi comun, insa crengile si ramurile pot fi diferite sau neutre. Ne bazam analiza compatibilitatii pe Algoritmul Personalitatii care reuneste caracteristicile psihicului uman dintr-un punct de vedere global.

 • 500.000 de corelatii pentru a gasi persoana compatibila

Algoritmul compatibilitatii a dus acest proces la urmatorul nivel: studieaza profilurile psihologice, face 13.500.000 de corelatii pentru a gasi persona cu care ai cea mai ridicata compabilitate. Avem 42 de nivele de compatibilitate si cercetam 300 de arii de caracteristici psihice. Identificam zone problematice din structura psihica a utilizatorilor si le cautam o persoana care sa  fie mai echilibrata in acele arii. In locurile importante cautam asemanari, in alte zone cautam deosebiri, iar altele sunt arii neutre. Ne bazam compatibilitatea pe cercetarile care ne arata de ce se divorteaza partenerii unui cuplu, care sunt factorii si ingredientele pentru o casatorie pe termen lung si cercetari legate de compatibilitatea dintre oameni.

 • Care sunt dorintele mele vis a vis de oamenii care vor apela la acest algoritm al compatibilitatii?

Toti avem nevoie de speranta, de visuri si planuri de viitor. Acest proiect te ajuta sa intri in contact cu ele atunci cand ai cea mai mare nevoie. Oamenii apeleaza la noi cand sunt vulnerabili, cand sunt raniti, dezmagiti si s-au saturat de relatii esuate. Noi ii ajutam sa isi scurteze perioada de singuratate si sa isi diminuieze durerea. Cel mai bine te simti cand esti iubit si iubesti. Cand te cunosti, te apreciezi si esti multumit de tine din toate punctele de vedere. Cu asta vine proiectul nostru in intampinarea tuturor celor care au nevoie, cu sperante, visuri si planuri de viitor.

 • Ce face Algoritmul compatibilitatii pentru utilizatorii lor?

Cei care apeleaza la acest proiect sunt persoane care isi pot gasi in viata reala un partener de cuplu insa nu mai au timp de pierdut in relatii care nu sunt serioase si vor sa scurteze acest demers de a-si gasi persoana potrivita. Sunt constienti de faptul ca le ia prea mult timp sa cunoasca o persoana si sa inteleaga cat de compatibi sunt cu ea. Este greu sa cunosti o peroana si de multe ori dupa ani de relatie ajungi la concluzia ca nu esti compatibil si inevitabil te desparti. Apoi regreti ca ai irosit poate cei mai frumosi ani de tinerete cu persoana nepotrivita. Proiectul nostru este creat special pentru a le scurta perioada de dezamagiri si suferinta si a-i ajuta sa isi gaseasca din prima cea mai compatibila persoana.

 • Colaborari sau inchirierea algoritmului

Acest algoritm poate fi integrat in orice learning machine, inteligenta artificiala sau robot cu scopul de a interactiona, intelege, citi, relationa mai bine cu oamenii. Algoritmul se poate inchiria si adapta la proiecte diferite in functie de necesitatile si nevoile fiecarui proiect.


Va astept sa discutam mai multe detalii despre cum am putea colabora si crea proiecte comune.


Progamare

Cu pasiune pentru psihologie si drag de oameni,

Alina Iliescu

Cauta
error: Content is protected !!