Psihoterapie online


Psihoterapie psihanalitica online


  • Cum decurg sedintele de psihoterapie psihanalitica online?

Psihoterapia oline se bazeaza pe acelasi concept ca cea individuala, doar ca foloseste comunicarea la distanta. Psihoterpia online este o alternativa viabila atunci cand psihoterapia traditionala nu este accesibila. Datorita terapiei online poti fi oriunde in lume si sa beneficiezi de sedintele tale de psihoterapie. Hai sa redescoperi cine esti, ce iti doresti, de cine este bine sa te indragostesti, joburile compatibile, resursele ascunse si sa scotem la lumina potentialul tau la capacitate lui maxima.

  • Psihoterapie online cu romani de peste tot din lume

Acum putem calatori oriunde in lume cu ajutorul internetului, de aceea terapia online este o alterativa din ce in ce mai ceruta. Daca locuiti in Romania, Moldova sau oriunde in lume si va doriti o psihoterapie in limba romana, acum puteti beneficia de acesta in mediul online. Se poate face o psihoterapie individuala, de cuplu sau de familie in mediul online. Putem tine sedinta pe aplicatia Zoom, Skype, Whatsapp sau Messenger in functie de preferinte. Puteti folosi laptopul, tableta sau telefonul pentru a ne conecta online.


  • Flexibilitatea si eficenta psihoterapiei psihanalitice online?

Psihoterapia online se bazeaza pe acelasi concept ca cea individuala, de cuplu sau familiala doar ca foloseste comunicarea la distanta astfel incat ai acces la aceleasi beneficii si in plus te poti bucura de o flexibilitate mai mare, oriunde te-ai afla. Ai nevoie de o conexiune buna la internet, fie ca esti la birou, acasa, in masina sau oriunde iti poti gasi un spatiu unde te simti confortabil, relaxat si poti vorbi.

  • Pandemia a mutat sedintele de terapie in mediul online

Acesta pandemie ne-a detraminat sa mutam marea majoritate a sedintelor in mediul online pentru a ne proteja clientii si familiile. Atat timp cat se respecta cadrul, regulile, folosim acelasi dispozitiv de lucru putem spune cu certitudine ca terapia functioneaza la fel de bine ca cea din cabinet.

  • Care este pretul unei sedinte de psihoterapie online?

Costurile unei sedinte online sunt identice cu costurile unei sedinte desfasurate la cabinet. Pentru a afla mai multe detalii te rog sa consulti lista de preturi.

  • Cand aleg psihoterapia online?

Psihoterapia online este o alternativa viabila atunci cand psihoterapia traditionala nu este accesibila. Pentru o anumita parte din populatie care sufera de dizabilitati sau sunt mai invarsta si nu se pot deplasa, acesta este singura varianta prin care se poate obtine accesul la un bun profesionist. Daca ai un psihoterapeut preferat insa iti este greu sa ajungi la el in cabinet deoarece nu locuiesti in acelasi oras sau chiar tara atunci varianta online este cea mai indicata.


Dragilor va astept sa va programati pentru o psihoterapie psihanalitica online.

Cu pasiune pentru psihologie si oameni,

Alina Iliescu


Progamare
Cauta
error: Content is protected !!