Am inceput colaborarea cu Alina Iliescu, cand mi-am deschis afacerea o gradinita privata si de atunci cu ajutorul si sprijinul ei constant am ajuns sa avem un grup de gradinite si scoli primare.


CEO – Andreea L.


CEO – Andreea L.

Am inceput colaborarea cu Alina Iliescu, cand mi-am deschis afacerea o gradinita privata si de atunci cu ajutorul si sprijinul ei constant am ajuns sa avem un grup de gradinite si scoli primare. Ea a creat ateliere personalizate pentru a angajati si pentru copii. Ii suntem foarte recunoscatori pentru implicarea si bucuria care ne-o aduce tot timpul la workshopuri.

Ne-am obisnuit cu prezenta ei si cu ajutorul constant. Eu am fost destul de reticenta la inceput deoarece nu intelegem prea multe despre cat de complex este tot demersul psihologic necesar intr-o gradinita, de ce fiecare membru important si trebuie bine ales pentru dezvoltarea armonioasa a copiilor.

Acum avem psiholog in fiecare gradinita si scoala si investim constant in traininguri pentru personal si grupuri pentru copii impreuna cu Alina.

Deja colaboram de 8 ani si sunt sigura ca mai avem multe de invatat. O recomand pe Alina Iliescu deoarece este un psihoterapeut de grup foarte implicat, tot timpul plina de viata, ne motiveaza si ne ajuta sa fim mai buni in cariera nostra.

Raspuns – Psihanalist Alina Iliescu

Draga Andreea,

Imi multumesc pentru testimonial si cuvintele frumoase. In toti acesti 8 ani am lucrat cu mare drag cu echipa gradinitei si grupurile de copii. Imi aduc aminte inceputurile, emotiile, entuziasmul echipei si grupurile de copii. Totul s-a schimbat, transformat si evoluat. Sunt atat de mandra de cate lucruri ai realizat si cat de multe lucruri bune au aparut in plan personal si profesional.
Cauta
error: Content is protected !!